HTML

Viktor a konyhában - receptek tőlem, nektek

Kedvenc étel(többnyire sütemény)receptjeimet fogom publikálni itt, megjegyzésekkel, fotókkal, mindenki legnagyobb örömére.

Friss topikok

Üdvözlet

2009.04.02. 20:21 Viktor-a-konyhában

Kedves Olvasó,

 

főzni-sütni jó! Itt és most úgy döntöttem, időről időre itt közreadom kedvenc receptjeimet. Ezek nagy részét nem én találom ki, kapom, vagy cserebere útján jutok hozzá, vagy felfeldezem széles ez interneten. Néha változatlanul hagyom őket, néha módosítok rajtuk egy picit (vagy több picit). Általában édességeket készítek, vagy baráti összejöveteleken elfogyasztható nassolnivalókat, néha mást is. 

 

A konyhában tartózkodást egyébéknt remek szabadidős tevékenységnek tartom, szeretem a boltokban, vagy a piacon összeválogatni az alapanyagokat, elszórakozni a díszítésekkel, vagy új dolgokat találni ki, és élvezem, amikor a kezem nyomán a lábasból vagy a sütőből valami ízletes finomság bújik elő. Persze előfordul néha, hogy nem sikerül valami, ilyenkor levonom a tanulságokat, és túllépek rajta. A barátaim dícsérete a májamat, az ételek elfogyasztása pedig az összes többi testrészemet hizlalja, ha így folytatom, indíthatok sport-, vagy fogyókúrablogot is :)

 

Vidám perceket kíván a konyhában: Viktor

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr771042502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása