HTML

Viktor a konyhában - receptek tőlem, nektek

Kedvenc étel(többnyire sütemény)receptjeimet fogom publikálni itt, megjegyzésekkel, fotókkal, mindenki legnagyobb örömére.

Friss topikok

Reggeli: bacon-tojás-paradicsom

2020.03.29. 11:20 Viktor-a-konyhában

Reggeli ötlet: 100g ropogós bacon, rántotta két rojásból, egy szelet purpur vagy eljes kiőrlésű kenyér, 2-3 szem fürtös/koktélparadicsom

Baconsütési trükkök itt: https://www.thekitchn.com/how-to-cook-bacon-on-the-stovetop-cooking-lessons-from-the-kitchn-185903

Röviden összefoglalva: hideg serpenyőben kezdjük, gyakran kell forgatni, inkább csipesszel, mint villával, mert a villáról hajlamos leesni és akkor összefröcsköljük magunkat a forró olajjal. Szedjük ki papírtörlőre vagy zacskóra, a fölösleges zsírt leitatni. A kisült zsír nagy kincs, tegyük el. Én miután kiöntöttem a zsírt a serpenyőből, 1-2csepp maradt, azon sütöttem meg a tojásrántottát.

Jó étvágyat!

bacon-tojas-reggeli2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: reggeli tojás sós bacon

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr3115568752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása