Hozzávalók:
2 db kis sertésmájkrém
10 dkg vaj
1 kis fej vöröshagyma
2 db tojás
só
Elkészítés:
A májkrémet bontsuk ki, és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a vajat, sózzuk meg, és villával jól dolgozzuk össze homogénre.
A tojásokat főzzük meg. A hagymát pucoljuk meg és vágjuk össze kis kockákra. A tojásokat is szeleteljül fel a Pengetővel (hivatalos nevén: tojásszeletelő) három irányból, kis kockákra. Ha az ujjainkkal összefogjuk a tojásokat alul-felül, akkkor nem esnek szét szeletelés közben.
Látták a Kocka c. filmet (Csak jó gyomrúaknak!)?
A masszába forgassuk bele a tojásokat és a hagymát. Készen is vagyunk. Lehet kicsit pihentetni, de frissen is fogyasztható. Vastagon kenjük kenyérre, és sörrel hosszúlépéssel, jaffaszörppel vagy teával tálaljuk.