HTML

Viktor a konyhában - receptek tőlem, nektek

Kedvenc étel(többnyire sütemény)receptjeimet fogom publikálni itt, megjegyzésekkel, fotókkal, mindenki legnagyobb örömére.

Friss topikok

Grízgaluska

2020.05.10. 10:32 Viktor-a-konyhában

Hozzávalók:
1 db tojás
5 dkg puha vaj vagy zsír
10 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúzadara
1 nagy csipet só

Elkészítés:
A hozzávalókat jól összekeverem, majd negyedórát pihenni hagyom. Utána evőkanállal lassan forró levesbe szaggatom, miden galuska után megmártom a kanalat a levesbe, hogy ne tapadjon. Pár perc alatt megfőnek a galuskák és feljönnek a leves tetejére.

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: levesbetét IR inzulinrezisztens

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr6715653304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása