HTML

Viktor a konyhában - receptek tőlem, nektek

Kedvenc étel(többnyire sütemény)receptjeimet fogom publikálni itt, megjegyzésekkel, fotókkal, mindenki legnagyobb örömére.

Friss topikok

Előzetes: Kochen (a keletnémet konyha csodái)

2010.12.08. 12:00 Viktor-a-konyhában

Kis (?)  szünet után újra itt, kisebb kirándulásokat teszek a konyhában és miközben barátaimat és magamat jóllakatom, újabb és újabb recepteket próbálok ki.

 

Idén úgy alakult, hogy Berlinben töltöttünk egy hetet nyaralás céljából. Vagyis ott nyaraltunk. Remek augusztusi autós kirándulás kerekedett ebből, részletek később (vagy soha). Berlin jó város, élhető város, sok a látnivaló, sokféle kultúra elegye adja különleges hangulatát. Ha már ott jártunk, megkóstoltuk a német konyhát (currywurst), az amerikait (dunkin donuts, felér egy cukormérgezéssel), az olaszt (pizza), a thait meg a kínait. Hirtelen ennyire emlékszem.

 

És ha már arra jártam, bővítettem egészen kicsi és lassan növekvő szakácskönyv gyűjteményemet az alábbi darabbal. Hölgyeim és uraim, az NDK horváthilonája (remélhetőleg):

 

Szólj hozzá!

Címkék: könyv német

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr432482538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása