HTML

Viktor a konyhában - receptek tőlem, nektek

Kedvenc étel(többnyire sütemény)receptjeimet fogom publikálni itt, megjegyzésekkel, fotókkal, mindenki legnagyobb örömére.

Friss topikok

Előzetes: Edmond's Cookery Book (és sokan mások)

2009.09.30. 12:00 Viktor-a-konyhában

Noskéremszépen, ma csengetett a postás (az irdában a déháeles futár), és hozta a várva várt csomagot, sok meglepetéssel. Új-zélandi barátaim valamilyen csatnit akartak küldeni, merthogy az milyen jó dolog, és már sokat beszéltünk róla (röviden pl. a malackarajon is említik). További meglepetésként jött egy üveg Marmite (élesztőkivonat), valamint minden új-zélandiak horváthilonája, egy példány Edmond's Cookery Book. Ezt  mindenki ismeri arrafelé, és évtizedek óta minden háztartásban megtalálható. Egy szép, fényképekkel gazdagon illusztrált kiadást kaptam, és vélhetően kisvártatva itt is megjelenik belőle ez-az.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv új zélandi

A bejegyzés trackback címe:

https://viktorakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr721413349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása